‘The meaning of life is to find your gift. The purpose of life is to give it away’ – Pablo Picasso

Visie

Om je een idee te geven van hoe ik het zie. Ik geloof dat:

  • het leven ons uitnodigt om onze ware natuur te leven
  • zelfrealisatie toegankelijk is voor eenieder van ons
  • leven een kunst is die je kunt ontwikkelen
  • je eigen wijsheid daarbij leidend is
  • de sleutel bewustzijn(-sontwikkeling) is
  • een ‘daily practice’ het makkelijker maakt
  • we het niet alleen hoeven doen

Profiel
Het leven alle ruimte geven is een groeiend verlangen in mij. Meer en meer durf ik mij daar aan over te geven. Mijn nieuwsgierigheid volgend, het onbekende tegemoet. De Liefde en de Waarheid gelden daarbij als mijn bakens. Mijn ‘daily practice’ en de (helende kracht van de) natuur helpen mij het contact met het leven te verdiepen. Kundalini Yoga en Advaita Vedanta zijn daarbij belangrijke bronnen van inspiratie. Het commitment aan mijn eigen ontwakingsproces lijkt zich alleen maar te verdiepen. Nooit vermoed dat het volgen van mijn eigen pad zo kan samenvallen met het dienen van anderen. Andere bijstaan in hun ontwakingsproces is iets dat ik van nature doe. Daarin toegelaten te worden, beschouw ik iedere keer opnieuw als een voorrecht. Ik zie mezelf graag als pionier op het gebied van bewustzijnsontwikkeling. Zowel in mijn coaching als in de ontwikkeling en uitvoering van persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s zoek ik de randen van de comfort zone en het nieuwe, het onbekende op. Weinig leukers dan mezelf en anderen daarin liefdevol te prikkelen. In mijn werk ben ik ‘down to earth’ en doelgericht zonder onze spirituele natuur uit het oog te verliezen. Vanuit mijn eigen zakelijke achtergrond vind ik makkelijk aansluiting met mensen uit het bedrijfsleven.

Achtergrond
Ik ben geboren in 1968. Na een internationale jeugd rondde ik mijn studie bedrijfseconomie af in Groningen. Voordat ik in 2003 mijn eigen coachingspraktijk startte, werkte ik een kleine tien jaar in het internationale bedrijfsleven. Na mijn diensttijd, vervuld als officier bij de Koninklijke Marine, was ik werkzaam in de media-industrie bij Nethold (later Canal+). In 1997 startte ik bij MeesPierson Corporate Finance & Capital Markets (CFCM). In verschillende rollen (uiteindelijk als directeur CFCM) adviseerde ik organisaties bij fusies, overnames en beursgangen. In 2000 bracht een persoonlijke crisis mij ertoe mijn carrière te heroverwegen. Daarmee begon een bewustwordingsproces dat leidde tot een carrièredraai van Investment Banking tot zelfstandig coach, facilitator en leraar Kundalini Yoga.

De laatste jaren heb ik, samen met verschillende partners, een evenwichtig portfolio opgebouwd van diensten gericht op bewustzijnsontwikkeling. Zo krijgt mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling, mijn liefde voor de natuur alsmede mijn bijzondere belangstelling voor de ontwikkeling van mannen vorm. Mijn opleiding tot coach heb ik gevolgd bij Motivation Management Service Institute (MMS).

Ik ben getrouwd met Mariela en vader van Noa en Tess.

Download hier mijn coachingprofiel.